Трогателно! Вижте как кучето Рубио си намери осиновителка

15.08.2016
Трогателно! Вижте как кучето Рубио си намери осиновителка
Снимка: OliviaSievers

Трогателна история на бездомно куче от Аржентина трогна цял свят. Благодарение на своята преданост към напълно непозната жена изтерзаният Рубио успя да си спечели стопанка, която да го обича и уютен дом, съобщават чуждестранни издания.

Рубио бил едно от всички онези улични кучета, които срещаме ежедневно по улиците и често пъти подминаваме с пренебрежение. Той живеел около хотел в Буенос Айрес, където от време на време отсядала Оливия Сийвърс – стюардеса от Германия. Още щом видяла Рубио за пръв път, младата жена изпитала симпатии към него, но дори и не допуснала, че той ще стане значима част от живота ѝ.

През следващите пъти, в които тя отсядала в същия хотел, той отново идвал при нея, а заедно с това я „охранявал“, докато се разхождала из града. С времето Рубио дотолкова се привързал към нея, че я следвал като сянка всеки път, когато тя се намира в града.

Това започнало да притеснява дамата и тя решила да се крие от кучето, сменяйки маршрутите си. Въпреки това обаче Рубио всеки път успявал да я открие и отново се „лепвал“ за нея. Веднъж Оливия дори опитала да му намери място в приют. Но упоритото куче успяло да избяга и отново я намерило.

В този момент стюардесата разбрала, че каквото и да прави, Рубио винаги ще я открива и решила, че няма друг избор освен да го осинови. Сега двамата живеят заедно, а Оливия вече не може да си представи живота си без своя най-добър приятел.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати