Котка, две патета и четири кучета са най-добри приятели!

01.08.2016
Котка, две патета и четири кучета са най-добри приятели!
Снимка: boredpanda.com

Всички сме чували за нетипични приятелства между животни от различни видове. Историята показва, че не е чак толкова трудно куче да съжителства със заек или пък котка с катеричка. Със сигурност обаче не сте чували досега за седемчленно семейство, съставено от писана, четири палета и две патета. Запознайте се с невероятните Рокси, Едит, Мия, Роуз, Джейк, Гертруд и Доналд – най-очарователната банда, която някога сте виждали!

Тези седем животни са осиновени от Кейси Богс и нейния съпруг. Вече години наред двойката отглежда всички създания, след като ги е спасила от най-различни места. Първото животинче, което те вземат в дома си, е той фокс териерът Рокси, който има здравословен проблем.

След него в жилището им се появяват и питбулите Джейк и Роузи. Преди да бъде осиновен от семейство Богс, Джейк живее в тежки условия, тъй като предишният му стопанин не се грижи добре за него. Роузи пък за малко да загуби живота си в незаконни кучешки боеве, в които е принудена да участва.

Котка, две патета и четири кучета са най-добри приятели!
Снимка: boredpanda.com

Последното куче, което двойката приютява, е Едид, която е кръстоска между италиански грейхаунд и рат териер. Бедното животно е открито от природозащитна организация, докато се гушка в безжизненото тяло на майка си на тъмно и студено място.

По-късно към палетата се присъединява и котката Мия, която се оказва най-голямата палавница от всички. Последно попълнение в семейството са двете патета, които въпреки че идват най-късно, са приети с огромна обич от останалите членове.

Всъщност всички тези животни изпитват огромна привързаност едно към друго и прекарват по цял ден заедно. Освен че се гушкат целодневно и се хранят по едно и също време, те дори се разхождат навън всички, а стопаните им изключително много се забавляват с пакостите, които немирниците вършат.

Те са свикнали да са неотлъчно заедно и не могат и минута един без друг. Когато искам да снимам само част от тях, се налага да държа останалите в другата стая, защото ако са в едно помещение, веднага ще се присъединят, разказва гордата стопанка на седемте животни, която сега очаква и бебе.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати