Изпечен джебчия! Маймуна ошушка бижутерски магазин, следвайки пъклен план

07.06.2016
Маймуна джебчия

Лукава маймуна от Индия успя да се докаже като изпечен престъпник. Следвайки пъкления си план, животното успя да омотае служители в бижутерски магазин, а след това да ограби търговския обект под носа на нищо неподозиращия персонал, съобщават чуждестранни издания.

Необикновеният обир станал в индийския щат Андхра Прадеш, а маймунският удар е документиран от охранителните камери на магазина. Изглежда маймуната предварително е замислила как да процедира, а след това стъпка по стъпка е започнала да изпълнява пъклените си намерения.

Най-напред животното започнало да се навърта около входа на обекта и да прави мили очи на персонала. След това подхвърлило плод гуава в търговското помещения, за да разсея касиерите. Смятайки, че животното е гладно, служителите започнали да се суетят наоколо, опитвайки се да го нахранят.

А маймуната само чакала удобен момент да се вмъкне вътре и да нападне касата. Набързо тя успяла да гепи десет хиляди рупии или близо 150 долара.

Касиерите видели малкия престъпник и опитали да го спипат. Докато се доберат до него обаче, той отпрашил в неизвестна посока и повече никой не го видял.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати